абонамент за бюлетин

»новини
       

Януари, 2005
УНИКАЛНА  ID ХАРАКТЕРИСТИКА ЗА  APPLYNET SURVEY

Екипът на Eastisoft продължава да доразработва функционалностите на  ApplyNET Survey, за да осигури на клиентите си оптимално качество на предлаганата услуга. Характеристиката „Уникално ID” позволява на анкетиращите да проверят кои от респондентите им в действителност са попълнили анкетата, както и да видят какви отговори дават определени групи хора. Тази особеност предотвратява повторно изпращане на една и съща анкета и е особено полезна за изследователи, които желаят по-добре да профилират изучаваните от тях групи.
Новата характеристика на ApplyNET Survey е интегрирана в SendFlyer софтуера за организиране на кампании, който дава възможност на клиентите на  SendFlyer и Applynet лесно да създават и разпращат анкети.

Декември, 2004
APPLYNET АНКЕТА ЗА НЕТИНФО

През декември, ApplyNET Survey помогна на  Nетинфо да изберат име на новата си търсачка. Нетинфо,  собственик на най-голямата българска търсачка- www.gbg.bg, разширява кръга на услугите си.
За да подберат най-подходящото име, Нетинфо решиха да се допитат до мнението на потребителите си. ApplyNET Survey бе използвана, за да се създадат три онлайн въпросника, резултатите от които ще бъдат оповестени в българското кибер-пространство съвсем скоро.

Октомври, 2004
EASTISOFT АНКЕТА ЗА JOBTIGER

Eastisoft си сътрудничи с JobTiger  за създаването на онлайн анкета, целта на която бе да направи оценка на качеството на услугите, предлагани от търсачката. За пореден път ApplyNET Survey   помогна на фирма да подобри своята  конкурентноспособност си като се ориентира правилно в нуждите на клиентите си. Анкетата се разпространи сред компаниите, който използват услугите на JobTiger  в процеса на подбиране на персонал. 
JobTiger е най-популярният портал за търсене на работа в България с повече от 250,000 посещения всеки ден.

        

Август, 2004
BULWORK АНКЕТА


Eastisoft  работи с Bulwork върху създаването на анкетата ‘Заплата на Софтуерния Специалист’. Целта и бе да оцени нивото на експертиза на работещите в ИТ сектора, както и до каква степен са доволни те от условията си на работа. 
Bulwork
www.bulwork.com е първата онлайн агенция за набиране на ИТ персонал в България.  Основана е през 2000 г. и е фокусирана в намиране на ресурсни решения за ИТ сектора.

Юли, 2004
ПАРТНЬОРСТВО С  INFOWEEK

Eastisoft създаде ползотворно сътрудничество с едно от най-популярните ИТ издания в България Infoweek www.infoweek.bg. ApplyNET Survey бе използвано за създаването на три анкети за тях, съответно за сектор Дистрибутори, сектор Системна интеграция и сегмент Интернет пазар. Задачата им е да направят оценка на влиянието, което бюрокрацията и законовите разпоредби оказват на ИТ пазара у нас. Резултатите от анкетите ще бъдат публикувани в следващото издание  на Infoweek от 2ри август.

 


Privacy statement Site map ©2004 Eastisoft Inc.